Top Ads

Top Ads is opgericht vanuit de overtuiging dat de standaard wijze van online adverteren met Google Ads niet goed genoeg is. Optimale resultaten behalen bereik je niet zonder meedogenloos te zijn in je streven naar verbetering. Met minder budget meer bereiken, dat is de belofte van Top Ads.

Mission: Possible

Mission: Possible

Online Expert werd oorspronkelijk niet gemaakt om een bedrijf te zijn. Het werd gestart om een professionele droom te realiseren - 1.000.000 ondernemers in Vlaanderen succesvol en zonder zorgen optimaal gebruik laten maken van Internet om sneller en meer te groeien met hun bedrijf.

Website Mission: Possible

Complex Eenvoudig

Complex Eenvoudig

Enkel voor echt complexe of risicovolle online zaken zou een ondernemer afhankelijk moeten zijn van een specialist. Top Ads streeft er daarom steeds naar om zichzelf waar mogelijk overbodig te maken zodat een ondernemer zelfstandig verder kan. Die visie samen realiseren vergt communicatie, doelgerichtheid, meesterschap, vertrouwen en zorgvuldigheid. Zo hebben we meteen al de kernwaarden van Top Ads te pakken. Vlug verder dus naar de strategie en werkwijze.

Stoppen Met Verstoppertje Spelen

Stoppen Met Verstoppertje Spelen

Online is het als ondernemer bijzonder uitdagend om met je bedrijf en website goed zichtbaar te zijn bij je gewenste doelpubliek. Ook je concurrenten proberen online elk moment de aandacht van je ideale klant te trekken. Online Expert zet daarom strategisch in op het ondersteunen van bedrijven bij de belangrijkste zaken om beter gevonden te worden met je website.

Verstoppertje spelen met je website

Samen-Werken

 • Met focus

  Samen volledig focussen op de groei van jouw bedrijf

  Lees meer
 • Persoonlijk

  Uitgebreide persoonlijke ondersteuning volledig op maat

  Lees meer
 • Meten=Weten

  Alle tools en rapportages die nodig zijn voor inzicht en succes

  Lees meer

Online Adrenaline

Online Adrenaline

“Sinds ik Online Expert en Top Ads heb opgericht en als technische duizendpoot andere ondernemers met mijn online kennis en expertise kan helpen, heb ik nooit meer het gevoel dat ik werk. Ik kan nu elke dag met mijn passie voor de online wereld bezig zijn en de concrete resultaten van mijn persoonlijke aanpak zien bij klanten. Heerlijk!” (fragment uit interview met Olivier Arntz bij The Happiness Factory)

Samenwerken met online expert Olivier Arntz

Getuigenissen

Dit is wat klanten over Top Ads vertellen

 • "Wat een verschil met onze vorige partner. Olivier is na het overeenkomen van de samenwerking onmiddellijk in actie getreden, heeft zeer snel vele verbeteringen doorgevoerd en communiceert zeer duidelijk. Aanrader voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar online expert."

  Top Ads review door Erwin Liekens

  Erwin Liekens

  Stadsgids bij Taste The City

 • "Sinds we het vertrouwen aan Olivier hebben gegeven is onze zaak gestaag gegroeid. Wij raden Olivier zeker aan en danken hem voor de continue updates en uitstekende service."

  Top Ads review door Guy Verhaegen

  Guy Verhaegen

  Zakenpartner De Keyser en de kok

 • "Het leuke aan werken met Olivier is dat wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb, hij snel antwoordt, probeert te helpen waar hij kan en me tips geeft over wat ik zelf kan doen."

  Top Ads review door Sofie-Ann Bracke

  Sofie-Ann Bracke

  Trainer in lichaamshouding

 • "Met Olivier samenwerken is een aangename ervaring. Hij denkt met u mee en behoedde mij vaak om bepaalde keuzes te maken die niet zouden bijdragen tot het gewenste resultaat."

  Online Expert review door Danièla Laeremans

  Danièla Laeremans

  Marketing manager bij Vitrapack en Rask

 • "Persoonlijke dienstverlening, constante begeleiding en opvolging. Blij!"

  Top Ads review door Sabine Bulcke

  Sabine Bulcke

  Zaakvoerder Interaxi