8 November 2019 in Online Adverteren

Google Ads Scripts voor je laten werken

door Olivier Arntz 0.48 min lezen

Google Ads scripts geven je een krachtig tool om complexe acties en analyses te automatiseren en om te zetten naar waardevolle inzichten. We zetten enkele interessante scripts voor jou op een rij. Geen ervaring met scripts? Geen probleem! Met Top Ads haal je het maximale uit je ads campagnes.

Ads Script Budgetwaarschuwing

Als je een beperkt advertentiebudget hebt kan je met dit script voorkomen dat Google meer dan je gewenste dagbudget uitgeeft. Je stelt een percentage in om te waarschuwen, voegt vervolgens een e-mailvariabele toe en een tabel met de campagnes waarvan je de budgetlimiet wil bijhouden. Het enige wat je daarna hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je af en toe je e-mail controleert.
Waarschuwing bij een tekort aan Google Ads budget

Campagnepauze bij Budgetoverschrijding

Google Ads neemt de vrijheid om in je advertentiecampagnes je dagelijks ingesteld advertentiebudget te verdubbelen. Op maandbasis zal je gemiddeld gespendeerd budget wel overeenkomen met wat je hebt geconfigureerd.
Pauzeer campagnes bij overschrijding dagbudget


Auteur

Online Expert Olivier Arntz

Olivier Arntz

Online Expert

Zaakvoerder van Top Ads. Gek op bedrijven online beter vindbaar en succesvoller maken.

Ontvang de nieuwste Google Ads tips

Getuigenissen

Dit is wat klanten over Top Ads vertellen

 • "Wat een verschil met onze vorige partner. Olivier is na het overeenkomen van de samenwerking onmiddellijk in actie getreden, heeft zeer snel vele verbeteringen doorgevoerd en communiceert zeer duidelijk. Aanrader voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar online expert."

  Top Ads review door Erwin Liekens

  Erwin Liekens

  Stadsgids bij Taste The City

 • "Sinds we het vertrouwen aan Olivier hebben gegeven is onze zaak gestaag gegroeid. Wij raden Olivier zeker aan en danken hem voor de continue updates en uitstekende service."

  Top Ads review door Guy Verhaegen

  Guy Verhaegen

  Zakenpartner De Keyser en de kok

 • "Het leuke aan werken met Olivier is dat wanneer ik vragen heb of hulp nodig heb, hij snel antwoordt, probeert te helpen waar hij kan en me tips geeft over wat ik zelf kan doen."

  Top Ads review door Sofie-Ann Bracke

  Sofie-Ann Bracke

  Trainer in lichaamshouding

 • "Met Olivier samenwerken is een aangename ervaring. Hij denkt met u mee en behoedde mij vaak om bepaalde keuzes te maken die niet zouden bijdragen tot het gewenste resultaat."

  Online Expert review door Danièla Laeremans

  Danièla Laeremans

  Marketing manager bij Vitrapack en Rask

 • "Persoonlijke dienstverlening, constante begeleiding en opvolging. Blij!"

  Top Ads review door Sabine Bulcke

  Sabine Bulcke

  Zaakvoerder Interaxi